Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6970 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
retier1 napisał:
A mówiłem że ma być cisza w eterze ,a wy co ,paple jedne Na tylkach nie możecie chwili usiedziećAle w o nie Swego czasu Kulej tak walczyl I co B.K.,nie ciekawsza by byla twoja walka Ja obejrzalem na ipla,i nie mam pojęcia czemu wy nie mogliście

reiter a kto ci kazał to czytac jak nie chciałes znac wyniku trzeba było od postu ok walka sie zaczeła przestac czytac dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
A mówiłem że ma być cisza w eterze ,a wy co ,paple jedne Na tylkach nie możecie chwili usiedzieć Swego czasu Kulej tak walczyl I co B.K.,nie ciekawsza by byla twoja walka Ja obejrzalem na ipla,i nie mam pojęcia czemu wy nie mogliście

no bo wiesz retierku1 jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o..... no właśnie, o co??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
psculkas napisał:
retier1 napisał:
A mówiłem że ma być cisza w eterze ,a wy co ,paple jedne Na tylkach nie możecie chwili usiedzieć Swego czasu Kulej tak walczyl I co B.K.,nie ciekawsza by byla twoja walka Ja obejrzalem na ipla,i nie mam pojęcia czemu wy nie mogliście

no bo wiesz retierku1 jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o..... no właśnie, o co??

chodzi oto zeby niewpasc w bloto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Nudnik Szpilkez napisał:
psculkas napisał:
retier1 napisał:

a zwłaszcza nieujebac płaszcza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:

Dobra,wez sie juz nie chwal. Jak wczesniej ktos prosil o pomoc to Cie nie bylo a teraz sie wymadrzasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Nudnik Szpilkez napisał:
psculkas napisał:
retier1 napisał:

hehehe Tobie Swinko to chyba nie najlepiej wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
kami napisał:
retier1 napisał:
A mówiłem że ma być cisza w eterze ,a wy co ,paple jedne Na tylkach nie możecie chwili usiedziećAle w o nie Swego czasu Kulej tak walczyl I co B.K.,nie ciekawsza by byla twoja walka Ja obejrzalem na ipla,i nie mam pojęcia czemu wy nie mogliście

reiter a kto ci kazał to czytac jak nie chciałes znac wyniku trzeba było od postu ok walka sie zaczeła przestac czytac dalej
RETIER a nie REITER proszę droga pani,i oglądałem a nie czytałem Proszę czytać ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
rozumiem estetyka tez jest ważna, reasumując:
1. chodzi o to, by nie wpaśc w bloto
2. c.............., by nie uj... płaszcza
3. JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI, TO CHODZI O KASE, BO -TRZEBA BYC ZAREJESTROWANYM NA PORTALU ( DO REJESTRACJI POTRZEBNY JEST KOD)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
3. JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI, TO CHODZI O KASE, BO -TRZEBA BYC ZAREJESTROWANYM NA PORTALU ( DO REJESTRACJI POTRZEBNY JEST KOD)
I otóż to,KASA Napisalem na początku walki że trzeba się zalogować i zalożyć konto No ale widocznie 84 zł na rok to za dużo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
retier1 napisał:
psculkas napisał:
I otóż to,KASA Napisalem na początku walki że trzeba się zalogować i zalożyć konto No ale widocznie 84 zł na rok to za dużo

a po h.j to

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok